Intervju for Fylkespodden om korps

Denne uka har jeg publisert et intervju med Elisabeth Fossan fra gruppa Quintus, arrangør og komponist Christian Aftret Eriksen, John Ivar Knutsen fra Luftforsvarets Musikkorps og dirigent/komponist/pianist Eva Holm Foosnæs.

Spiller du i korps? Da har du garantert hørt om gruppa Quintus, fylkesmusikerne som turnerer året rundt i Trøndelag med konserter og ikke minst seminar for korps. I mange år har de laget egen musikk i tett samspill med amatørmusikere. Da har amatørmusikere lært seg musikken «på øret» – altså uten noter. Og dermed har ingen hatt noter på musikken de spilte sammen med Quintus. Men nå blir det en endring på dette: Quintus har gått i studio med fantastiske Luftforsvarets Musikkorps. Og de har samarbeidet med komponist Christian Aftret Eriksen – som har skrevet ned og tilrettelagt musikken til Quintus slik at korpsene i regionen får hørt musikk og brukt notene.

Hør intervju med Elisabeth Fossan fra Quintus, arrangør Christian Aftret Eriksen, John Ivar Knutsen fra Luftforsvarets Musikkorps og dirigent Eva Holm Foosnæs.

Les mer om prosjektet på www.quintus.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *