Om

Produsent og musiker Ketil Hustad er i dag aktiv som programansvarlig for Den kulturelle skolesekken, han har vært musikalsk leder for Korsvikaspelet “Håkon & Kark” de siste årene, og driver bandet Svevestøv – et band som har gitt ut to kritikerroste album.Ketil-11

Ketil Hustad kom i 1993 til Trondheim som musikkprodusent for Rikskonsertene og Sør-Trøndelag fylkeskommune. Den jobben hadde han fram til 2009 og han hadde i den perioden ansvar for ca 60 konsertproduksjoner for Rikskonsertene og Fylket. Mange musikere i Trøndelag har jobbet tett med Ketil, og noen av produksjoner endte i prisnominerte album som “Den bor en gammel baker” (Eldbjørg Raknes) ,”Rasmus & Verdens Beste band” (Rasmus Rohde). og “Skimmer” (Andraes Aase). Ketil fikk etterhvert ry på seg for å produsere mange rockeartister inn i skolekonsertordningen: artister som Dum Dum Boys, Chand Torsvik , Askik Holm og Johndoe.

Som komponist og arrangør har Ketil skrevet musikk til Trondheim Storband mens hans spilte her i perioden 1994 – 2008. Ketil var også med å starte opp vokalgruppa “Bjelleklang” og sto bak flere arrangemenet for denne gruppa. For tiden er han mest aktiv som komponist & arrangør for sin egen gruppe Svevestøv. Svevestøv har de siste årene samarbeidet mye med lokale kor, og Ketil har arrangert mye for disse.

Ketil er født i Vadsø i 1959, vokst opp i Tyskland og Oslo, har en mastergrad/cand.philol. i Musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har nå bodd størsteparten av sitt liv i Trondheim. Hans hovedinstrumenter er klarinett & tangentinstrumenter.